Inschrijven

AVONDVIERDAAGSE 8 TOT EN MET 11 JUNI 2023


Over een paar maanden start de 63e Avondvierdaagse in Venray. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.

Van donderdag 8 juni tot en met zondag 11 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-.
Een inschrijfformulier is hier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 6 juni van 18.30 tot 19.30 uur in de foyer van de Schouwburg, Schouwburgplein 1.

Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

Scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse ontvangen een brochure met informatie per mail. Ook zijn er affiches verkrijgbaar. Geen informatie ontvangen? Kijk dan op www.a4d.nl of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


© A4D Avondvierdaagse Venray | Privacyverklaring