Donderdag 8 juni is de 63e Avondvierdaagse in Venray gestart. Meer dan 3.000 deelnemers wandelen vier dagen op verschillende afstanden. Met de temperatuur deze dagen is elke vorm van verfrissing voor de wandelaars welkom. De organisatie doet daarvoor een beroep op bewoners en publiek langs de routes.

De Avondvierdaagse Venray kan elk jaar rekenen op grote belangstelling van deelnemers en publiek. Donderdag 8 juni zijn ruim 3.000 deelnemers van start gegaan op verschillende afstanden.

Het zonnige weer geeft het wandelevenement een feestelijk tintje. De verwachtte hitte leidt ook tot vragen aan de organisatie. De Avondvierdaagse Venray roept bewoners en publiek langs de routes op om de wandelaars te steunen en voor verkoeling te zorgen. ‘Dit kan al door drinkwater aan te bieden of bijvoorbeeld de tuinslang uit te gooien” aldus voorzitter Germy Thielen.

Deelnemers worden opgeroepen zich voldoende te beschermen tegen de zon en te zorgen voor voldoende water voor onderweg. Om de 63e Avondvierdaagse zo verantwoord mogelijk voort te zetten wordt in overleg met de medewerkers van het Nederlandse Rode Kruis bezien welke maatregelen noodzakelijk en mogelijk zijn.

Informatie over de starttijden en wandelroutes is te vinden op de website van de Avondvierdaagse Venray www.a4d.nl.


© A4D Avondvierdaagse Venray | Privacyverklaring