Donderdag 8 juni is de 63e Avondvierdaagse in Venray gestart. Meer dan 3.000 deelnemers wandelen vier dagen op verschillende afstanden. Met de temperatuur deze dagen is elke vorm van verfrissing voor de wandelaars welkom. De organisatie doet daarvoor een beroep op bewoners en publiek langs de routes.

De Avondvierdaagse Venray kan elk jaar rekenen op grote belangstelling van deelnemers en publiek. Donderdag 8 juni zijn ruim 3.000 deelnemers van start gegaan op verschillende afstanden.

Het zonnige weer geeft het wandelevenement een feestelijk tintje. De verwachtte hitte leidt ook tot vragen aan de organisatie. De Avondvierdaagse Venray roept bewoners en publiek langs de routes op om de wandelaars te steunen en voor verkoeling te zorgen. ‘Dit kan al door drinkwater aan te bieden of bijvoorbeeld de tuinslang uit te gooien” aldus voorzitter Germy Thielen.

Deelnemers worden opgeroepen zich voldoende te beschermen tegen de zon en te zorgen voor voldoende water voor onderweg. Om de 63e Avondvierdaagse zo verantwoord mogelijk voort te zetten wordt in overleg met de medewerkers van het Nederlandse Rode Kruis bezien welke maatregelen noodzakelijk en mogelijk zijn.

Informatie over de starttijden en wandelroutes is te vinden op de website van de Avondvierdaagse Venray www.a4d.nl.

IN MEMORIAM LEX ALTHUIZEN

Deze week ontvingen wij het bericht dat onze medewerker Lex Althuizen op dinsdag 5 september op 70-jarige leeftijd is overleden.
Lex meldde zich in 2018 voor het eerst bij de Avondvierdaagse om als verkeersregelaar te worden ingezet. Na de coronaperiode, waarin geen Avondvierdaagse mogelijk was, kon Lex door zijn ziekte niet langer een bijdrage leveren maar bezocht ons en het evenement als toeschouwer.
We zijn Lex dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid en wensen zijn familie veel sterkte toe.

Op donderdag 8 juni start de 63e Avondvierdaagse in Venray. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.

Meer informatie vind u hier.


Van donderdag 8 juni tot en met zondag 11 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-.

Op onze website is een inschrijfformulier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 6 juni van 18.30 tot 19.30 uur in de foyer van de Schouwburg. Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

Scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse ontvangen een brochure met informatie per mail. Ook zijn er affiches verkrijgbaar. Geen informatie ontvangen? Kijk dan op www.a4d.nl of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“De voorbereidingen voor de 63e Avondvierdaagse zijn in volle gang. Samen met de wandelaars maken we er weer een sportief en feestelijk evenement van”, aldus de voorzitter Germy Thielen. De Avondvierdaagse Venray kent een lange traditie in Venray. De 63e Avondvierdaagse gaat op donderdag 8 juni van start en wordt op zondag 11 juni afgesloten met een feestelijk defilé.


© A4D Avondvierdaagse Venray | Privacyverklaring