Op donderdag 6 juni start de 64e Avondvierdaagse in Venray. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.


Van donderdag 6 juni tot en met zondag 9 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-.

Op onze website is een inschrijfformulier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 4 juni van 18.30 tot 19.30 uur in de foyer van de Schouwburg. Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

Scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse ontvangen een brochure met informatie per mail. Ook zijn er affiches verkrijgbaar. Geen informatie ontvangen? Kijk dan op www.a4d.nl of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“De voorbereidingen voor de 64e Avondvierdaagse zijn in volle gang. Samen met de wandelaars maken we er weer een sportief en feestelijk evenement van”, aldus de voorzitter Germy Thielen. De Avondvierdaagse Venray kent een lange traditie in Venray. De 64e Avondvierdaagse gaat op donderdag 6 juni van start en wordt op zondag 9 juni afgesloten met een feestelijk defilé.


© A4D Avondvierdaagse Venray | Privacyverklaring