AVONDVIERDAAGSE 10 TOT EN MET 13 JUNI 2021

Over een paar maanden start de 62e Avondvierdaagse in Venray. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.

Van donderdag 9 juni tot en met zondag 12 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-.
Een inschrijfformulier is hier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 7 juni van 17.00 tot 19.00 uur in zaal Thielen, Kennedyplein. Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

Voor scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse wordt een informatiebijeenkomst gehouden op donderdag 15 april 2020 om 20.00 uur in zaal Thielen, Kennedyplein. Op deze avond zijn de informatieboekjes, affiches en strooifolders verkrijgbaar.