62E AVONDVIERDAAGSE VENRAY OP 9 JUNI VAN START

Over ruim twee maanden start de 62e Avondvierdaagse in Venray. Na twee jaren waarin het wandelevenement door de coronamaatregelen niet plaats kon vinden is het dan eindelijk zover. Het wandelevenement voor jong en oud start op donderdag 9 juni. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein. Meer informatie vind u hier.

 

Van donderdag 9 juni tot en met zondag 12 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-.

Op www.a4d.nl is een inschrijfformulier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 7 juni van 18.30 tot 19.30 uur in zaal Thielen, Kennedyplein. Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

 

Scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse ontvangen een brochure met informatie per mail. Ook zijn er affiches verkrijgbaar. Geen informatie ontvangen? Kijk dan op www.a4d.nl of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“Wij zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen en zien er als organisatie naar uit om de vele wandelaars op 9 juni weer welkom te heten aan de start”, aldus de voorzitter Germy Thielen. De Avondvierdaagse Venray kent een lange traditie in Venray. De 62e Avondvierdaagse, welke als gevolg van corona in 2020 en 2021 moest worden geannuleerd, gaat op donderdag 9 juni van start en wordt op zondag 12 juni afgesloten met een feestelijk defilé.