AVONDVIERDAAGSE VENRAY VIERT 6O-JARIG JUBILEUM

De Avondvierdaagse Venray vindt dit jaar van 7 tot en met 10 juni voor de 60e keer plaats. De organisatie wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en houdt op vrijdag 25 mei een receptie voor alle belangstellenden. Tijdens de receptie wordt de DVD gelanceerd met de documentaire van 60 jaar Avondvierdaagse in Venray.

Op vrijdag 25 mei is iedereen die de Avondvierdaagse een warm hart toedraagt van 18.30 tot 19.30 uur welkom in zaal Thielen aan het Kennedyplein. Tijdens de receptie worden fragmenten uit de DVD ’60 jaar A4D, Loop maar mee’ voor het eerst getoond. Aan deze DVD is door medewerkers van de Avondvierdaagse, in samenwerking met Sinvid Mediamakers, sinds het voorjaar van 2017 gewerkt. De DVD bevat beelden en verhalen uit de geschiedenis – onder meer over het ontstaan, de routes en de deelnemende verenigingen - van de Venrayse Avondvierdaagse aan de hand van interviews met (oud)medewerkers.
Voor veel oud medewerkers is de receptie een reünie. Zij worden in het bijzonder opgeroepen om de bijeenkomst en de release van de DVD bij te wonen.
De DVD is vanaf 25 mei voor eenieder te koop.