Voor een kleine beschrijving van de medailles en de kunstenares of kunstenaars klik dan op de medailles.

A4D Venray Medailles  2009 2017

Als bestuur van de A4D willen we graag een documentaire maken voor de 60ste A4D. Hiervoor hebben we veel materiaal nodig, zoals filmpjes foto’s, leuke verhalen of anekdotes.
Hier voor willen we jullie hulp vragen. Wie weet iets van vroeger of heden en is bereid filmmateriaal of foto’s aan te leveren? Wie kent eventueel iemand anders die iets voor ons zou kunnen betekenen? Uiteraard wordt met alle aangeleverde spullen zorgvuldig omgegaan. Er zal worden genoteerd van wie wat is zodat alles weer bij de betreffende eigenaar terugkomt. Verhalen en of foto’s kunt u ook digitaal aanleveren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt namens het bestuur A4D

Meer info over het informatieboekje kunt u hier vinden

AVONDVIERDAAGSE 8 TOT EN MET 11 JUNI 2017

Over ruim twee maanden start de 59e Avondvierdaagse in Venray. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.

Van donderdag 8 juni tot en met zondag 11 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-. Inschrijven is mogelijk via www.a4d.nl, per mail via contact, of op dinsdag 6 juni van 17.00 tot 19.30 uur in zaal Thielen, Kennedyplein. Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling op het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

Voor scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse wordt een informatiebijeenkomst gehouden op maandag 3 april 2017 om 20.00 uur in zaal Thielen, Kennedyplein. Op deze avond zijn de informatieboekjes, affiches en strooifolders verkrijgbaar.

Vorige week is onze medewerker Jan Verheijen op 79 jarige leeftijd plotseling overleden.
Jan heeft zich gedurende vijf jaren ingezet als medewerker bij de Avondvierdaagse. Samen met enkele collega-verkeersregelaars van de Fietsvierdaagse Venray meldde hij zich bij de Avondvierdaagse als ervaren verkeersregelaar. Rustig en bekwaam vervulde hij zijn taak op en rond het Schouwburgplein. Ook de medewerkersbijeenkomsten werden door Jan trouw bezocht.
Wij zijn dankbaar Jan dankbaar voor zijn inzet bij de Avondvierdaagse. Wij zullen zijn aanwezigheid missen.